Gyakran ismételt kérdések

Költhet el a gyermekem véletlenül pénzt a Laposkő Liget alkalmazásban?

Az alkalmazásunkban minden funkció, ami a szülőknek szól egy számkombinációs panel mögé van rejtve. Ahhoz, hogy a gyerkőc felnyissa, be kell ütnie négy számot, amit először el kell tudnia olvasni. Ezen felül a Laposkő Liget alkalmazásban nincsenek mikrotranzakciók, az alkalmazást csupán egyszer lehet megvásárolni, azon felül nem lehet pénzt költeni a játékon belül.

Láthat-e olyat a gyermekem az alkalmazásban ami nem neki való?

Semmiképpen sem! Minden szempont szerint törekedtünk a gyerekek biztonságára. Nincsenek reklámok, korosztályhoz nem illő tartalmak és vizuális megjelenítések, zavaró hanghatások. A Laposkő Ligetben nincs olyan tartalom ami nagyobbaknak való lenne. Számunkra elsődleges fontosságú a gyermekek biztonsága és fejlődése.

Egyszer már megvettem az alkalmazást, most mégis azt látom, hogy újra meg kell vásárolnom és a játékok nem elérhetőek, le vannak zárva, lakatolva.

A leggyakrabban előforduló probléma az, amikor több fiók van az eszközön és éppen egy másik fiók aktív, mint amivel megvásároltuk az alkalmazást. Érdemes fiókot váltani és kipróbálni, hogy minden működik-e a játékban. Amennyiben a probléma továbbra is fennál, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a flatstone_info@spongehammergames.com email címen

Miért ilyen rövid a történet az alkalmazásban?

Amennyiben a Laposkő Liget ingyenes (próba) változatát használod, a benne lévő történetnek, Marci nagy napjának csupán az első része érhető el. A teljes történet az alkalmazás megvásárlásával érhető el és hallgatható végig.

IRATKOZZ FEL TE IS!

Apró fejlesztő csapatként jelenleg azzal tudod legjobban támogatni a munkánkat, ha feliratkozol a hírlevelünkre. Időnként küldünk majd híreket a fejlesztésről és a játékról és minden levél alján találsz majd néhány feladatot és színezőt, amit kitölthetsz a gyerkőccel.

Köszönjük, hogy feliratkozol!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.